2019. június 12., szerda

Jó tanulók és jó sportolók teljesítményét díjazták


A vakációhoz közeledve június 5-én tartották meg a már hagyománnyá vált ünnepséget, mely a jó tanuló és jó sportoló diákok, illetve tanáraik elismerésére szolgál.
Az ünnepség nyitányaként a résztvevőknek a már Dombóváron is ismert Teddy Harpo zenélt egyszemélyes zenekarával. Szabó Loránd nyitóbeszédében elismerését fejezte ki és gratulált a diákoknak.


Az önkormányzat ezúttal élményt ajándékozott a kiemelkedően teljesítő 56 diák számára. A tanulók három lehetőség közül választhatnak, hová szeretnének menni – kipróbálhatják az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkját a pécsi Mecsextrémet, elmehetnek Magyarország első tematikus élményparkjába, a bikali Élménybirtokra vagy ellátogathatnak a világörökség részévé vált pécsi Cella Septichora Látogatóközpontba.
Összesen 42 pedagógus segítette a diákokat. A hölgy felkészítők munkáját virággal, a férfi tanárok munkáját pedig egy itallal köszönte meg a város nevében Szabó Loránd.
Az átadás után a szervezők állófogadással kedveskedtek a város kiválóságainak és az őket felkészítő pedagógusoknak, edzőknek, ezzel is megköszönve nekik, hogy öregbítik a város hírnevét.